Takimi i dytë informues me 12 Bashkitë e Rajonit Nr. 2, organizuar sot në Tiranë, ishte një mundësi për të ndarë me kryetarët dhe përfaqësues të Bashkisë Tiranë; Bashkia Durres, Bashkia Dibër, Bashkia Kamez, Bashkia Mat, Bashkia Bulqize, Bashkia Klos, Bashkia Krujë, Bashkia Vorë, Bashkia Shijak, Bashkia Kavaje dhe Bashkia Rrogozhinë, procesin për hartimin e Planeve Strategjike të Zhvillimit Rajonal dhe për të diskutuar e përgjigjur pyetjeve në kuadër të Skemës Pilote Rajonale të Granteve. Drejtori i Agjencia për Zhvillim Rajonal 2 - AZHR 2, Arben Skënderi gjatë takimit vuri theksin në angazhimin dhe përfshirjen e të gjitha bashkive në Grupin e Punës për të kontribuar në evidentimin e problematikave dhe përzgjedhjen e projekteve prioritare për zhvillimin rajonal. Ndërkohë Carl Heller, Drejtues i Skuadrës së PZhRSH-së, veҫoi se Programi i PZhRSh-s është këtu për të mbështetur këtë proces, në veçanti sepse qytetarët shqiptarë kanë nevojë për përmirësimin e standardeve të jetesës që të jenë më pranë standardeve Evropiane, jo vetëm në qytetet e mëdha të vendit.

Partnerët

 • minturizmit.jpg
 • 4.jpg
 • Min-Infrastruktures-energjise.jpg
 • MIn-bujqesi.jpg
 • ADC-Logo.jpg
 • 7.jpg
 • SDC-Logo.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al