Ne diten e festes se Shen Markut ne Ulez, eshte zhvilluareventi hapës i "Ulza Eco Park" , nje projekt qe ka per qellim ta ktheje Parkun Rajonal te Ulzes ne destinacionin më te ri te turizmit në Shqipëri.

Ne pranine e Ministrit te Turizmit dhe Mjedisit, Z. Blendi Klosi, Ambasadores Kroate, Ambasadores se Sllovenise ne Shqiperi, Ambasadorit Cek, atij Maqedonas, Ambasadorit Sllovak, te shefit te EBRD ne Shqiperi Z. Matteo Colangeli, perfaqesuesit te UNDP Z. Brian Williams, perfaqesues te organizmave te tjere nderkombetare, deputete te Kuvendit te Shqiperise etj., jane organizuar sot ne liqenin e Shkopetit e me pas ne Ulez nje sere aktivitetesh.

Grupi i te ftuarve eshte nisur me varka nga liqeni i Shkopetit dhe i eshte bashkuar festes se organizuar ne Ulez, me rastin e dites se Shen Markut, ku eshte prezantuar edhe Ulza Eco Park dhe eshte nenshkruar marreveshja e bashkepunimit mes paleve qe do ta realizojne kete projekt: Bashkia Mat, AZHR2, AKZM, Bashkia Mirdite dhe Fondi Shqiptar i Zhvillimit.

Ulza Eco Park do të jetë një destinacion i ri turistik, autentik, mikpritës dhe interesant i turizmit rural e atij gjithëvjetor.

Partnerët

 • 7.jpg
 • SDC-Logo.jpg
 • Min-Infrastruktures-energjise.jpg
 • 4.jpg
 • minturizmit.jpg
 • MIn-bujqesi.jpg
 • ADC-Logo.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al