No News items can be found, please choose another source of article

 

Në kuadër të mbështetjes të komponentit “Pjesmarrja sociale e të rinjve në nevojë dhe grupeve të minoriteteve”, GIZ - ProSEED së bashku me Agjencinë për Zhvillim Rajonal 2 (Tiranë-Durrës-Dibër), kanë kënaqësinë të ftojnë organizatat me eksperience të shoqërisë civile të këtij rajoni të marrin pjesë në sesionin e informimit mbi “Thirrjen për Propozime”

 

 

 

E Hënë 24 Korrik 2017

 

Tirana International Hotel

 

Salla Metropol

 

Ora 10:00

 
Ju mirëpresim!

 

 

Partnerët

 • jica.jpg
 • kfw.jpg
 • ministria-e-zhvillimit.jpg
 • 11.jpg
 • 12.jpg
 • 4.jpg
 • 7.jpg
 • 13.jpg
 • 5.jpg
 • ministra-e-transportit.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al