No News items can be found, please choose another source of article

Në datë 23 Prill 2017, ora 11:00 organizohet aktiviteti  "Zhvillimi ekonomik, turizmi dhe trashëgimia kulturore e Vorës" në Kalanë e Prezës.

Traditat dhe trashëgimia kulturore janë një mundësi e madhe e zhvillimi social-ekonomik dhe turizmit. Për të shijuar këtë traditë ju ftojmë në eventin: 

"Zhvillimi ekonomik, turizmi dhe trashëgimia kulturore e Vorës" 

Përgjatë ditës do të zhvillohet aktiviteti në vijim, mbështetur nga AZHR 2:

Partnerët

 • ministra-e-transportit.jpg
 • 5.jpg
 • 4.jpg
 • 13.jpg
 • 7.jpg
 • ministria-e-zhvillimit.jpg
 • 11.jpg
 • kfw.jpg
 • jica.jpg
 • 12.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al