Panairi i organizuar ne Qytetin e Rrogozhines te premten e 23 dhjetorit, nje aktivitet i Agjencise per Zhvillim Rajonal 2 dhe CNVP (Connecting Natural Values People), SWEDEN, FLED Project dhe Bashkine Rrogozhine. Ne panair merrnin pjese fermere te zones te cilet pervec ekspozimit, shitjes dhe promovimit te produkteve te tyre jane bere pjese edhe e diskutimeve ne seminarin e organizuar ne te njejten dite nga Agjencia per Zhvillim Rajonal 2 me teme: “Zhvillimi modern agro-industrial dhe zhvillimi i turizmit në harmoni të plotë me mjedisin dhe me ndryshimet klimaterike, kusht themelor për një jetë më të begatë në zonat e ulëta dhe bregdetare”

Partnerët

 • SDC-Logo.jpg
 • MIn-bujqesi.jpg
 • minturizmit.jpg
 • Min-Infrastruktures-energjise.jpg
 • ADC-Logo.jpg
 • 7.jpg
 • 4.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al