Promovim i produktit vendas ka qene aktiviteti i organizuar te merkuren e 21 dhjetorit ne Galerine Kombetare te Arteve. Te 4 Agjencite per Zhvillim Rajonal, ajo e Tiranes, Shkodres, Vlores dhe Korces, si dhe Agjencia per Zhvillim Ekonomik Rajonal, ne bashkepunim me Organizaten Shqiptare te Sommelierise, kane bere bashke kantinat me te njohura shqiptare per produktet e tyre. Nga vreshtat me te njohura, me produkte te zgjedhura, si nje buqete urimi, kantinat Kallmet (Lezhe), Duka (Ishem), Bardha (Marikaj), Skenderbeu (Durres), Belba (Kavaje), Driza (Fier), Caco (Pogradec), Balaj (Vlore), Korca 2000 (Korce), Arberi (Miredite), Faba (Fier), Kapo (Vlore), Jarazi (Permet), Totoni (Permet), Toro (Roskovec), Kokomani (Shijak), Herta, Dervishi e Gjeci (Shijak), kane uruar festa te gezuara dhe nje Vit te Ri te mbare. Gjithashtu anetare te Organizates Shqiptare te Sommelierise kane marre certifikatat e trajnimit per, Nivel i Pare per Somelier dhe Trajnim i Pjesshem per Somelier.

Partnerët

 • SDC-Logo.jpg
 • MIn-bujqesi.jpg
 • ADC-Logo.jpg
 • Min-Infrastruktures-energjise.jpg
 • minturizmit.jpg
 • 7.jpg
 • 4.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al