Jane shpallur dje fituesit e konkursit kreativ, "Trego bukurine e vendlindjes" te organizuar me te rinjte e Dibres. Per rreth 2 jave, 36 aplikime me foto nga vendlindja, kryesisht atraksionet turistike te zones se Dibres, fshatra te bukur dhe komunitete minoritare jane prezantuar ne www.vendlindja.al dhe ne "#tregovendlindjen" ne Facebook duka ua lene keshtu ne dore vizitoreve te ketyre faqeve perzgjedhjen e fotos me te mire te ketij konkrusi kreativ. Ne fund konkurentet kane mbledhur me shume se 3100 vota nga te cilat 532 kane shkuar per Migena Duken, e prezantuar me foto te veshjes karakteristike te Ostrenit te Madh. Ne vendin e dyte eshte renditur Klevi Hakorja me foton Gryka e Setes; ne vendin e trete Ilir Poci me foton e Liqenit te Zi ne Radomire dhe e katerta ne radhe Redona Manga me foto nga Korabi. 

Te premten paradite fotot e prezantuara ne konkursim jane ekspozuar ne Pallatin e Kultures ne qytetin e Peshkopise ku eshte bere edhe ndarja e cmimeve per fituesit (nje kompjuter per fituesen e vendit te pare; aparat fotografik per cmimin e dyte dhe Book Note per fituesit e cmimit te trete dhe te katert) Organizatore te ketij konkursi kane qene Agjencia per Zhvillim Rajonal 2, Tirane, German Coorporation, GIZ, Agjencia Kombetare e Turizmit, Drejtoria Arsimore Rajonale Diber dhe World Vision Diber.

Fotot do te perdoren per te promovuar zhvillimin e turizmit te rajonit Diber, ne faqet e internetit, broshura promovuese etj.

Partnerët

 • ADC-Logo.jpg
 • SDC-Logo.jpg
 • Min-Infrastruktures-energjise.jpg
 • minturizmit.jpg
 • 7.jpg
 • 4.jpg
 • MIn-bujqesi.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al