E Hënë 9 Korrik 2018

Tirana International Hotel

Salla Abret

Ora 10:00

 

GIZ është autorizuar nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (BMZ) që të zbatojë programin për “Zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe rajonal, nxitjen e punësimit dhe arsimin e formimit profesional” në Shqiperi. (ProSEED)

Në kuadër të mbështetjes të komponentit “Pjesmarrja sociale e te rinjve ne nevoje dhe grupeve te minoriteteve”, GIZ-ProSEED së bashku me  Agjencinë për Zhvillim Rajonal 2 Diber – Durres – Tirane, kanë kenaqësinë të ftojnë organizatat me experiencë të shoqërisë civile të këtij rajoni të marrin pjesë në sesionin e informimit mbi “Thirrjen për Propozime”.

Qëllimi i thirrjes për propozime është mbështetja e shoqatave të shoqerisë civile për të zbatuar projekte të vogla që mundësojnë rininë dhe grupet në nevojë të përfshihen në mënyrë aktive dhe të përmirësojnë situaten social ekonomike të tyre dhe të grupeve që ata përfaqësojnë. 

Qëllimi i këtij takimi është që të informojë e prezantojë tek OJF-të lokale objektivin, procedurat dhe kërkesat e kësaj thirrje si dhe të nxisë pjesëmarrjen e tyre aktive në aplikim. Thirrja për propozime do të shpallet në datën 23 korrik - 21 gusht 2018.

Ju mirëpresim, 

 

Partnerët

 • 7.jpg
 • MIn-bujqesi.jpg
 • 4.jpg
 • Min-Infrastruktures-energjise.jpg
 • SDC-Logo.jpg
 • minturizmit.jpg
 • ADC-Logo.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al