petrela1 Kruja5 xhamia-etem-beut1 ura-tabakeve2 kepi-905x395 muzeukombetar-web Lumi-i-Tiranes

Kalaja e Petrelës - Petrela Castle, Tirana

Xhamia e Et'hem Beut - Et’hem Beu’s Mosque, Tiranë

Ura e Tabakeve - Tabaku Bridge, Tirana

Kepi i Rodonit - Rodon Cape, Durres

Muzeu Historik Kombëtar - National Historic Museum

Lumi i Tiranës - Tirana River

No News items can be found, please choose another source of article

Projektet

 • Shkurt 16, 2018 Projekte RDA 2

  Eventi i hapjes së projektit nderkufitar - 16 Shkurt 2018

  Agjencia për Zhvillim Rajonal-2 Tiranë (AZHR-2), Creative Business Solution dhe Komuna Dibër, sot më dt 16 Shkurt 2018 në Qytetin e Peshkopisë, organizuan eventin e hapjes të projektit ndërkufitar të BE-se që konsiston në rritjen dhe zhvillimin e Agrobiznesit…
 • Shkurt 05, 2018 Projekte RDA 2

  Përmbyllen negociatat për kontratën e Rrugës së Abrit

  Në mjediset e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë u krye firmosja e kontratës së koncesionit me objekt “Përmirësimi, ndërtimi, operimi dhe mirëmbajtja e Rrugës së Arbrit”. Në përfundim të procesit të negocimit, kontrata me kompaninë fituese të garës u…
 • Dhjetor 15, 2017 Projekte AZHR 2

  Starton Projekti IPA ndërkufitar Maqedoni-Shqipëri

  Në kuadër të programit IPA II Ndërkufitar Maqedoni Shqipëri, dhe me mbështetjen e Delegacionit të BE-së në Maqedoni, startoi sot projekti "Standardet dhe Çertifikimi i produkteve bujqësore, ngritja e kapaciteteve në përthithjen e fondeve dhe strategjitë e…
 • M 14, 2017

  Stimulimi me interes turistik dhe promovimi i ngritjes së interesave turistiko-kulturor

  359
  "Stimulimi me interes turistik dhe promovimi i ngritjes së interesave turistiko –…

Njesitë Administrative

Bashkia Tiranë
Bashkia Durrës
Bashkia Tiranë Bashkia Durrës Bashkia Kamëz Bashkia Bulqizë
       
 Bashkia Mat Bashkia Klos Bashkia Krujë  Bashkia Vorë
       
 Bashkia Peshkopi Bashkia Kavajë Bashkia Shijak  Bashkia Rrogozhinë

Partnerët

 • 5.jpg
 • 11.jpg
 • ministra-e-transportit.jpg
 • 4.jpg
 • ministria-e-zhvillimit.jpg
 • 13.jpg
 • jica.jpg
 • kfw.jpg
 • 12.jpg
 • 7.jpg

Thirrje për Projekte

 • Thirrja per aplikime Janar 2017
 • Thirrja per aplikime Shkurt 2017
 • Thirrja per aplikime Mars 2017
 • Thirrja per aplikime Prill 2017

 

Fotogaleria

Foto nga Aktivitetet

 

Abonohu

Kontakt

Agjencia për Zhvillim Rajonal 2
Adresa: Rr. Skënderbej 6/1/7
Tirana, ALBANIA

Mail: info@rda2tirana.org.al